Izvor: 24sedam
28.08.2024 u 14:34
0

GREŠKOM CARINIKA PUTNE ISPRAVE IZGUBLJENE: Srpkinja uputila hitan apel

Zbog ovakvih situacija, uvek proverite pasoše

Porodica iz Srbije uputila je hitan apel svima koji se nalaze na graničnom prelazu Evzoni, u nadi da će pronaći putne isprave koje su im greškom carinika zagubljene.

Kako je napisala Tamara Banjac Rakić, dokumenta na ime Nikola Rakić izgubljena su na ovom graničnom pravcu i to zaslugom samih carinika. Naime, njegov pasoš je dat drugom licu.

Unutar objave na jednoj od grupa posvećenih Grčkoj, ona je zamolila sve koji se nalaze na ovom putnom pravcu.

– Izgubili su nam pasoš na granici Evzoni. Ako je neko slučajno dobio jedan pasoš više, na ime Nikola Rakić molimo Vas da nas kontaktirate. Male su šanse, ali da probamo… Puno hvala! – napisala je Tamara unutar objave na Fejsbuk stranici „Grčka info“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar