Izvor: 24SEDAM
29.08.2024 u 13:10
0

TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Otac nasmrt izbo sina, pa se obesio

Tela su poslata na obdukciju

F. D. (20) iz Kruševca umro je nakon što ga je, kako se sumnja, otac izbo nožem, pa se obesio.

– Pre dva dana u blizini jedne perionice u Kruševcu, pronađen je mladić F.D. (20) sa ubodnom ranom i nažalost bez znakova života. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt mladića, s obzirom na to da je iskrvario – kaže izvor i dodaje da se ubrzo ispostavilo da je mladiću kobne povrede naneo rođeni otac nakon žestoke svađe.

Otac je na sina, kako kaže izvor, nasrnuo nožem u porodičnom domu gde su živeli.

– Ranjeni mladić je posle zadobijene povrede pobegao iz kuće i nažalost preminuo je na mestu na kom se sakrio od nasilnog oca. Kada je saznao da mu je sin preminio, otac je presudio i sebi. Prizori su bili strašni, pronašli su ga obešenog – dodao je izvor.

Tela su poslata na obdukciju nakon čega će se znati više detalja, a ono što je za sada poznato jeste da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici gde je sada došlo do dvostruke tragedije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter