Izvor: Kurir
29.08.2024 u 15:51
0

AMERIČKI AMBASADOR U POSETI BiH: Popio u pravoslavnom manastiru Dobrun iz 14. veka

Američka ambasada u Bosni i Hercegovini objavila je na društvenoj mreži X (bivši Tviter) snimak ambasadora Majkla Marfija kako pije rakiju sa monahom tokom posete manastiru Dobrun u blizini Višegrada.

Na početku snimka Marfi kaže da je prethodno posetio je Čajniče i potom došao u ovaj manastir iz 14 veka na kojem se, dok ambasador ulazi, vije srpska trobojka.

TRAGEDIJA U BIJELOM POLJU: Muškarac aktivirao bombu i poginuo

On je u manastiru snimao freske i pohvalio „izuzetno toplu dobrodošlicu“ koju su mu priredili monasi.

– Znate, nakon što smo obišli sve, seli smo s njima i popili rakiju. Kada sam bio dečak, moj otac je znao da se našali i kaže: Znaš, sine, burbon je nektar bogova. E, sad, očigledno je da se u Grinbušu u Njujorku ne pravi nikakav nektar bogova. Ali ova rakija, možda je ona nektar bogova – zaključio je Marfi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar