Izvor:
04.07.2016 u 15:52
0

I DALJE GA BRANI: „Žao mi je Gasttozza, Zorica je postigla svoj zadatak“!

U vili "Parova" poslednjih nekoliko dana takmičari se non stop svađaju, i iznose razne informacije koje su vešto čuvali svih ovih meseci. To je na "Jutarnjoj kafici sa Avom i Zagom" primetila i Ružica Veljković, ali je usput rekla i šta je zaključila za Zoricu.

Tek sam sinoć shvatila šta je Zorica htela, kakav je plan imala, i svaka joj čast odradila je zadatak. Vidite i sami šta je uradila. Žao mi je Nenada iskreno. Očigledno je da je htela da ga sruši i to vide svi ljudi napolju. Šteta je za takvog čoveka koji je pravi šoumen, koji nas ovde zasmejava, odnosno zasmejavao. Ja sam juče vodila kućni savet i bilo mi je simpatično kada se šalio, a čim je ona došla on je prestao– rekla je Veljkovićeva.

Ona je dodala da Dukićeva ima mnogo razloga da se osveti Nenadu, ali da ne želi o tome da priča.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter