Izvor: Kurir
29.08.2024 u 21:06
0

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NEKAD I SAD: Joksimović danas važi za gospodina, a nekad je imao skroz drugačiji imidž!

Pevač Željko Joksimović više od dve decenije deo je muzičke scene, a zahvaljujući svom talentu, ali i napornom radu, od samog početka se smatra jednim od najboljih.

„Moje najmoje“, „Vreteno“, „Tanana“, „Lane moje“, „NIje ljubav stvar“ samo su neki od hitova koji će se sigurno slušati decenijama unapred, a pored brzih numera, Željko je bio i ostao maher za najlepše balade koje su i godinama kasnije jedne od omiljenih pesama nacije.

STAVIO JE U HLADNJAČU DOK NIJE PROŠLA SVADBA: Pevač dokazao koliki je profesionalac!

Tokom svoje karijere pevač je sazevao i trendovi su se menjali, a s obzirom na to da je oduvek važio za čoveka sa vrhunskim i istančenim stilom, kao i miljenikom nežnijeg pola, Željko je od dvehiljaditih godina do danas menjao svoje odevanje.

Najverniji fanovi ispratili njegove fizičke transformacije tokom višedecenijske karijere.

Željko je nekada izgledao nešto drugačije nego danas. Nosio je bradu, nekada i brkove, držao se ležernijeg stila oblačenja, ali i nosio nakit poput minđuša i kajli oko vrata.

Njegova naslednica Mina Joksimović je na Tiktoku podelila zajedničke uspomene sa slavnim ocem, na kojima je izgledao upravo tako.

 


minajoksimovicc tik tok screenshot

 

– 2000-te sa tatom – napisala je ona uz kompilaciju fotografija sa ocem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter