Izvor: MUP
30.08.2024 u 10:29
0

IVICA DAČIĆ O ZAPLENI KOKAINA U BEOGRADU: Jedna od najvećih zaplena ove opojne droge na teritoriji glavnog grada (VIDEO)

Radi se o originalnim pakovanjima čistog kokaina poreklom iz Južne Amerike, koji se tokom pripreme za dalju prodaju meša sa drugim supstancama i na taj način se ova količina višestruko uvećava

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili više od 18 kilograma kokaina u Beogradu, što je jedna od najvećih zaplena ove opojne droge na teritoriji glavnog grada, kao i da su tom prilikom uhapšene dve osobe.

„Policija je pretresom više stanova koje su koristili osumnjičeni na teritoriji Čukarice pronašla više od 18 kilograma kokaina, spakovanog u 17 paketa, kao i druge predmete koje su koristili za pripremanje kokaina za dalju prodaju.

Naime, radi se o originalnim pakovanjima čistog kokaina poreklom iz Južne Amerike, koji se tokom pripreme za dalju prodaju meša sa drugim supstancama i na taj način se ova količina višestruko uvećava.

U ovoj akciji, pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su M. R. (1983) i N. R. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu“, izjavio je ministar Dačić i čestitao pripadnicima Uprave kriminalističke policije na ovoj uspešnoj akciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar