Izvor: 24SEDAM
31.08.2024 u 07:42
0

KRAĐA U TRŽNOM CENTRU: Pokušao da pobegne i pružao otpor prilikom privođenja

Oduzet je i automobil koji je osumnjičeni koristio, zajedno sa svim zatečenim predmetima, radi veštačenja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, brzom i efikasnom reakcijom na prijavu građana, u tržnom centru „Šopi“ uhapsili su N. R. (34) iz Smedereva, koji je zatečen u vršenju krivičnog dela krađe.

Policijski službenici su, nakon prijave da je muškarac ukrao više proizvoda iz nekoliko lokala tržnog centra i da ih stavlja u parkirani automobil, brzo stigli na mesto događaja i zatekli osumnjičenog, koji je prvo pokušao da im pobegne, a zatim pružao aktivan otpor, navodi se u saopštenju PU Smederevo.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

Takođe, oduzet je i automobil koji je osumnjičeni koristio, zajedno sa svim zatečenim predmetima, radi veštačenja, dodaje se u saopštenju policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter