Izvor: TANJUG
31.08.2024 u 10:25
0

PREDSEDNIK VUČIĆ U RAZGOVORU SA BILČIKOM: Strateški cilj Srbije ulazak u EU

Za napredak neophodan mir

PRAG  – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas, u razgovoru s bivšim izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom u Pragu ponovio da je strateški cilj Srbije ulazak u EU i da nam je „za svaku vrstu napretka u zemlji, regionu i Evropi neophodno da imamo mir i stabilnost“.

VUČIĆ DANAS U PRAGU: Na globalnom forumu imaće bilateralne susrete sa brojnim zvaničnicima

„Srdačan susret s Bilčikom, dobrim poznavaocem prilika u Srbiji i regionu. Razgovarali smo o evropskom putu Srbije, prioritetima naše reformske agende, kao i uticaju nedavnih evropskih izbora na nastavak procesa proširenja EU“, napisao je predsednik Srbije na Instagramu nakon sastanka sa Bilčikom tokom Foruma GLOBSEC2024 koji se održava u Pragu.

Tokom dana, predsednika Vučića u Pragu očekuju brojni bilateralni sastanci, a potom će učestvovati na panelu „Pridruživanje Zapadnog Balkana EU“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar