Izvor: 24sedam
01.09.2024 u 19:15
0

TROSTRUKO UBISTVO U MILANU: Tinejdžer ubio oca, majku i brata

Italijanska javnost ostala je šokirana nakon što je otkrivena istina o jezivom porodičnom zločinu u Paderno Dunjanu, u provinciji Milano.

Italijanska javnost ostala je šokirana nakon što je otkrivena istina o jezivom porodičnom zločinu u Paderno Dunjanu, u provinciji Milano. Sedamnaestogodišnji dečak, koji je prvobitno tvrdio da je ubio svog oca kako bi zaustavio dalje nasilje, priznao je nakon višesatnog ispitivanja da je zapravo on odgovoran za smrt cele svoje porodice.

Prema prvobitnoj verziji događaja, tinejdžer je izjavio da je njegov otac, Fabio C., ubio majku Danielu i dvanaestogodišnjeg brata Lorenza, te da je on potom usmrtio oca u pokušaju da zaustavi krvoproliće.

Međutim, nakon višesatnog pritiska tokom ispitivanja, tinejdžer je priznao: „Ubio sam celu porodicu.“

Istraga je pokazala da su tela roditelja i mlađeg brata pronađena u dečijoj spavaćoj sobi, svi u pidžamama, što sugeriše da su napadnuti tokom noći.

Istražitelji veruju da je dečak na mlađeg brata nasrnuo sa višestrukim ubodima nožem, dok su roditelji preminuli od povreda nanetih hladnim oružjem. Tela su pronađena u jutarnjim satima 1. septembra, nakon što je tinejdžer pozvao policiju i prijavio zločin.

Negde oko 17.40 sati, tinejdžer je napustio policijsku stanicu, pokrivši lice duksericom da ga ne prepoznaju prolaznici. Predmet istrage sada prelazi u nadležnost tužilaštva za maloletnike u Milanu, koje će dalje istraživati motive ovog stravičnog čina.

Istražitelji su od početka sumnjali u iskaz dečaka, jer su tragovi na mestu zločina i raspored tela sugerisali drugačiji scenario od onog koji je prvobitno izneo. Nakon intenzivnog ispitivanja, tinejdžer je priznao da je on jedini odgovoran za smrt svog oca, majke i mlađeg brata.

Sada se istražuje šta bi moglo biti motiv ovog nezapamćenog zločina, koji je usledio nakon proslave očevog 51. rođendana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar