Izvor: Kurir
02.09.2024 u 08:36
0

BOŽE KAKO BRZO RASTU: Ponosna mama Jelena je na Instagramu podelila emocije

Tara, ćerka Novaka i Jelene Đoković, danas, 2. septembra slavi sedmi rođendan i kreće u prvi razred. Mama Jelena je na Instagramu podelila svoje emocije, ističući kako su i Tara i njen brat Stefan brzo porasli.

– Bože, kako brzo rastu – napisala je Jelena uz sliku na kojoj pozira sa Stefanom i Tarom tokom šetnje.

PETAR GRAŠO RAZNEŽIO JAVNOST SNIMKOM: Ćerka zapevala hit svoga oca

Đokovići su poslednjih dana avgusta proveli aktivno, pripremajući se za početak školske godine. Stefan kreće u četvrti razred, dok će Tara ove godine prvi put sesti u školsku klupu.

Na svoj sedmi rođendan, 2. septembra, Tara započinje novo poglavlje u životu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Kada je 2021. Stefan krenuo u školu, mediji su se bavili pitanjem gde će sin slavnog tenisera započeti svoje obrazovanje.

– Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili.

Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja se izdvaja po specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

– Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost – dodao je izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter