Izvor: Alo
02.09.2024 u 10:20
0

VELIKA TRAGEDIJA U SVETU ODBOJKE: Umrla čuvena odbojkašica Viktorija Pilar

Ceo svet je bio u šoku kada se tragedija dogodila.

Sportski svet je šokirala vest da je poznata odbojkašica Viktorija Pilar preminula u Turskoj. Kako je vreme odmicalo, tako su se njeni poznanici od nje opraštali emotivnim porukama, a jednu od emotivnijih je poslala srpska reprezentativka, Bojana Milenković:

SUKOB U PARTIZANU IZMEĐU SAIGRAČA: Unosili su se u lice jedan drugome

– Velika tragedija. Veoma težak period za tvoje saigračice, a posebno za tvoju porodicu. Na tvom poslednjem treningu si dva puta pobedila, kao što tvoje ime kaže. Uvek će te zvati „pobeda“, Viktorija. Počivaj u miru, nasmejani anđele.

Bojana i Viktorija su igrale u istom klubu u Turskoj, koji se zove Nilufer, pa nije čudno što je našu odbojkašicu iznenadna smrt njene saigračice mnogo pogodila.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar