Izvor: Kurir
02.09.2024 u 14:11
0

ZBOG NEPROFESIONALNOSTI ORGANIZATORA… Nući otkazao nastup, pa se javno oglasio

Reper Igor Panić Nući saopštio je da neće nastupiti na koncertu u Nišu zbog neprofesionalizma organizatora.

Reper se oglasio i saopštio da se na večerašnjem nastupu zakazanom u Nišu neće pojaviti zbog bezobrazluka organizatora.

IZGUBIO PORODICU ALI IPAK PRONAŠAO NOVI SMISAO: 10 citata Kijanu Rivsa koji će vas navesti da ponovo zavolite život

On je u svojoj objavi naveo da je organizator ispao bezobrazan i potpuno neprofesionalan i da zbog toga neće da se nastup neće dogoditi.

Takođe, publiku je upozorio i na novac za karte koje su kupili.

– Zbog totalnog amaterizma, bezobrazluka i neprofesionalnosti organizatora, večerašnji nastup u Nišu se neće dogoditi. Javite se prodajnim mestima za povrat novca za kupljene karte. Ni kriv, ni dužan Vam dugujem duboko izvinjenje i nadam se da ćemo se uskoro videti u okolnostima kakve Niš zaslužuje – napisao je reper.

On je zatim naveo da je ovim nastupom trebalo da zatvori letnju sezonu, te da mu je jako krivo što se neće družiti sa publikom u Nišu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar