Izvor: 24sedam
02.09.2024 u 18:25
0

BRED PIT SA NOVOM DEVOJKOM: Prvi put na crvenom tepihu s lepom Ines

Evo šta sve treba da znate o njoj

Otkako se pojavio na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, o Bredu Pitu i te kako se priča. Osim u društvu kolege Džordža Klunija, međutim, pa i zahvaljujući ostvarenju „Wolfs“, još uvek veliki holivudski srcolomac privukao je pažnju i pojavivši se prvi put na crvenom tepihu s devojkom Ines de Ramon.

Ona je za ovu priliku odabrala belu haljinu, koja je pratila liniju njenog tela. Sve vreme se osmehivala i pozirala sa svojim izabranikom, delujući jednako opušteno kao i Amal Kluni, koja je odavno navikla na ovakva dešavanja.

RIČARD GIR OTKRIO ŠTA MISLI O FILMU „ZGODNA ŽENA“: Pričao je i o Džuliji Roberts
Sve o Ines

Pitova izabranica veliko je ime u svetu nakita, u kom je i izgradila karijeru. Rođena je u Nju Džerziju, ali je odrastala u blizini Ženevskog jezera, u jednom tamošnjem predgrađu.

Ranije, bila je u ljubavi s Polom Veslijem.

Štaviše, venčali su se 2019, pa se rastali u septembru 2022. Sa Bredom su je prvi put spazili u bekstejdžu Bonovog koncerta u Los Anđelesu dva meseca kasnije. Pošto je vest odjeknula, izvor je za „People“ ispričao da se oni već par meseci viđaju.

Pored engleskog, govori još i francuski, nemački i italijanski jezik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter