Izvor: Kurir
03.09.2024 u 08:29
0

KOLIKO STEČENO BOGATSTVO IMA ZDRAVKO ČOLIĆ: Evo koliko uzme za 45 minuta na privatnom slavlju

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić nikoliko puta je napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Takođe je zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, legenda na našim prostorima može da zapeva i na vašoj proslavi, ali tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O BORI ĐORĐEVIĆ: Šokiraćete se kada čujete!

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 evra, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi. Traži da da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima.

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pevača na prostoru Balkana i da, ako je verovati portalu Portal Celebrity Net Worth, i da je njegovo bogatstvo procenjeno na 20 miliona evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter