Izvor: Kurir
03.09.2024 u 11:33
0

KSANDER SEVERINA SPAKOVAO KOFERE: Još jedan fudbaler Partizana odlazi iz Humske!

Nastavlja se serija odlazaka iz Humske ulice.

Juče je kofere spakovao Mateus Saldanja, a sada će isto to učiniti i Ksander Severina, koji će karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva.

IKONA CRNO-BELOG KLUBA: Legendarni fudbaler Partizana kao da je predosetio smrt!

Krah u Evropi uticao je da uprava Partizana mora da obezbedi novac na drugi način, a u ovom slučaju to je prodaja igrača.

Saldanja je iz Humske otišao za 4.000.000 evra, dok će crno-beli na transferu Severine zaraditi 1.500.000 evropskih novčanica.

Severina se u Partizanu zadržao samo godinu dana. On je u Humsku došao kao slobodan igrač, nakon rastanka sa Den Hagom. U crno-belom dresu je prošle sezone odigrao 37 utakmica na kojima se osam puta upisao u strelce, dok je upisao i jednu asistenciju.

Ove sezone, njegov nivo igre je na katastrofalnom nivou, odigrao je 11 mečeva u svim takmičenjima i zabeležio samo jednu asistenciju u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana.

Tim Žarka Lazetića je već angaživao Nemanju Stojića, za kojeg je plaćeno obeštećenje u visini od 1.200.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter