Izvor: SPORTAL.BLIC
03.09.2024 u 17:32
0

RADE KRUNIĆ STIŽE NA MARAKANU: Zvezda završila bombu!

Rade Krunić potpisaće za Crvenu zvezdu, i to na tri godine. Stiže kao slobodan igrač, bez obeštećenja. U slučaju novog transfera, deliće se profit sa Fenerbahčeom, kom pripada 50 posto.

Južnokorejski reprezentativac In Bom Hvang je za jednu sezonu u Crvenoj zvezdi završio svoju misiju. Pomogao je crveno-belima da stignu do Lige šampiona i otišao u Fejnord, a zamena je ekspresno pronađena.

Zvezda je za njega ozbiljno zagrizla i užurbano radila na tome da reprezentativac Bosne i Hercegovine stigne u njene redove. Sada je sve gotovo.

Rade je preko Sutjeske iz Foče i Donjeg Srema stigao do Verone, a onda je imao epizodu u Borcu iz Čačka, posle koje je završio u Empoliju, zatim u Milanu, pa u Fenerbahčeu, gde ga je na kraju Žoze Murinjo otpisao sa spiska.U turski tim je stigao u januaru, odigrao je 22 utakmice i upisao je jednu asistenciju.

Rade stiže u zrelim igračkim godinama i sa ozbiljnom biografijom – dovoljno je reći da je pet godina proveo u Milanu i da je tu kroz tri sezone odigrao 19 mečeva Lige šampiona uz jedan postignuti gol.

Marakana kao san

Svojevremeno je govorio Rade o želji da igra za Zvezdu.

– Kad ste dečak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i verovao sam da ću igrati na „Marakani“. Crveno-beli su pokušali da me dovedu dok je trener bio Nenad Lalatović. Imao sam kontakt i sa njim i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Međutim, do dogovora nije došlo, rekao je Krunić za „ATV“.

Krunić je tad istakao i da bi voleo da nekada obuče crveno-beli dres, dok je u punoj snazi.

– Moje ambicije i planovi sad su usmereni isključivo na Milan. Ipak, to ne znači da sam odustao od dolaska u Zvezdu. Za nekoliko godina, zašto da ne? Ipak, ne bih voleo da to bude na samom zalasku karijere, jer ako bih dolazio, hteo bih da to bude dok sam još u formi i dok mogu da pružim nešto klubu. U Zvezdu se ne dolazi da se završi karijera, trebalo bi imati poštovanja prema tako velikom klubu – jasan je bio Krunić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar