Izvor: SPORTAL.BLIC
03.09.2024 u 17:42
0

NOVAK ĐOKOVIĆ POZVAO NAVIJAČE: „Dolazite li?“

Dejvis kup reprezentacija Srbije će 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati selekciju Grčke u baražu za popunu Svetske grupe naredne godine, a uoči tog duela oglasio se Novak Đoković.

Srbiju će u duelu sa Grcima predstavljati Novak Đoković, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, koji su se svi odazvali pozivu selektora Viktora Troickog.

RADE KRUNIĆ STIŽE NA MARAKANU: Zvezda završila bombu!

Nedelju i po dana pre nego što će Srbija dočekati Grčku predvođenu Stefanosom Cicipasom, Đoković se oglasio putem Instagrama.

Naime, Nole je na storiju upitao srpske navijače da li dolaze da pruže podršku „orlovima“ u nameri da ostanu deo svetske elite.

Đoković će se javnosti obratiti u sredu, za kada je zakazana konferencija za štampu našeg tima, pa će odgovarati na sva pitanja novinara vezana za sezonu i rezultate koje je u njoj postizao, kao i o izazovima koji ga čekaju u Dejvis kupu.

Podsetimo, Srbija je u februaru doživela debakl protiv Slovačke kada je izgubila sa 5:0 i zato se nije domogla finalnog turnira Dejvis kupa, pa sada mora da pobedi Grčku ukoliko želi da ostane u Svetskoj grupi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter