Izvor: Alo
04.09.2024 u 09:45
0

JAKO SMO OGORČENI: Sestra ubijenog Luke Vuksanovića je za medije imala samo jedno da kaže

Porodica i prijatelji Luke Vuksanovića (26) iz Beograda, čije je telo pronađeno u ponedeljak, nakon devetodnevne potrage za njim, opraštaju se od njega! Luka je iza sebe ostavio i dvogodišnjeg sina, a njegova bivša partnerka oprostila se od Luke na društvenim mrežama, rečima koje kidaju dušu!

Kako smo ranije pisali, Lukino telo je pronađeno u šiblju pored puta, kod skretanja za Sopot, 100 metara od mesta saobraćajne nesreće u Mladenovcu, koju je imao 24. avgusta, nakon čega je izašao iz vozila i misteriozno nestao.

DETE SE NIČEGA NE SEĆA: Nestanak dečaka (2) na Avali uzburkao javnost!

Za nesrećnim mladićem, osim policije, tragali su i rođaci i prijatelji, ali su njegovo telo pronašli u ponedeljak pripadnici MUP-a u gustom šiblju, prekoputa jedne benzinske pumpe.

Lukin prijatelj kazao je za medije da je telo bilo u fazi raspadanja.

– Šta mislite u kakvom je stanju, devet dana je prošlo, plus ova vrućinčina… Brat i sestra su mu mnogo loše, vrište, van sebe su – rekao je vidno potresen drug pokojnog mladića novinarima okupljenim na licu mesta.

Luka Vuksanović je iza sebe pored brata, sestre i roditelja ostavio svog dvogodišnjeg sina kojeg je dobio sa bivšom partnerkom. Ona se oglasila na društvenim mrežama i čitavu javnost rasplakala svojim rečima.

– Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru – napisala je ona uz crno-belu fotografiju na kojoj su Luka i njegov mališan.

Njegova sestra koja od bola nije bila u stanju da razgovora za medije, već je samo kratko poručila:

– Veoma nas je potresla ova tragedija! Svi smo u šoku, u medijima se svašta piše i jako smo ogorčeni. Nije tačno da smo mi telo videli juče, a kamoli da smo ga prepoznali po šortsu. Inspektor nas je odmah po pronalasku tela zamolio da odemo kući i da tamo čekamo sve informacije. Ne želimo više ništa da pričamo, niti da se oglašavamo, niti znamo kada je sahrana – kratko je poručila, a ranije za medije je istakla: „Nijednog momenta nismo odustali, tražili smo ga svuda. Prošli smo ovuda nekoliko puta, nije nam jasno kako ga nismo videli“.

Podsetimo, očevidac i Lukin prijatelj rekao je ranije da je predeo u kojem je momak pronađen nije detaljno pretražen prvih dana zbog nepristupačnosti.

– Rođaci i mi drugari smo potpuno očajni. Prvo veče tražili smo sa vatrogascima, ali nismo ulazili skroz u šiblje jer je nepristupačno. Treći, četvrti, peti, šesti, sedmi i osmi dan smo svi tražili, ali ništa nismo pronašli. Jutros je policija došla prva i ušla u šipražje, a nas poslala na druge lokacije, kod pruge i jarka – kazao je on.

Nakon obavljenog uviđaja telo je odvezeno na obdukciju, na kojoj će DNK analizom biti utvrđen tačan identitet pokojnika, dok će drugim veštačenjima biti utvrđen i uzrok smrti.

Kobnog 24. avgusta Luka je imao saobraćajku u 22.08 sati, kada je upravljajući svojim automobilom, kod skretanja za Sopot, pod nepoznatim okolnostima preleteo preko ostrva i udario u bankinu na putu. Do udesa je došlo na šest minuta vožnje od naplatne rampe „Mali Požarevac“, odnosno sedam kilometara.

Na lice mesta su nakon 40 sekundi dotrčali gosti obližnjeg lanca brze hrane, ali mladića nisu zatekli u automobilu, što govori da je sam izašao i otišao u nepoznatom pravcu.

– Išao je kod prijatelja u Mladenovac. Pričao je sa ženom na naplatnoj rampi jer mu se nije dobro očitala naplata i nakon toga se desio udes. Četrdeset sekundi kasnije je naišla prva žena kolima, ljudi iz lokala su izašli i pritrčali, ali ga nisu našli na licu mesta. Neverovatno je da je tako brzo nestao – rekla je ranije Lukina sestra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar