Izvor: Tanjug
23.04.2022 u 11:25
0

NE ZNA NI GDE JE DOŠAO! Italijanski ambasador u Hrvatskoj na pomenu žrtvama Jasenovca napravio VELIKU GREŠKU!

U Jasenovcu je obeležena godišnjica proboja logoraša iz najvećeg ustaškog koncentracionog logora, a na zvaničnoj Tviter stranici italijanske ambasade u Zagrebu objavljeno je da je ambasador Pjerfrančesko Sako odao počast žrtvama koncentracionog logora Jasenovac, u ime mira i zaštite slobode i ljudskih prava.

Na kraju objave, uz fotografiju na kojoj se vidi ambasador Sako kako polaže cveće na spomenik jasenovačkim žrtvama, stoji „Solidarnost sa hrvatskim narodom“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

U Jasenovcu je juče održana komemoracija u znak sećanja na 22. april 1945. godine, kada je 600 logoraša krenulo u proboj iz Jasenovca, a od njih je preživelo oko 100.

Jasenovac je bio najveći koncentracioni logor i logor smrti na području kvinslinške NDH. Ustaše su ubistva Srba, Jevreja i Roma na lokacijama unutar kompleksa Jasenovac i u povezanim logorima vršili na najmonstruoznije načine.

PREDSEDNIK HRVATSKE UMALO SE RAZBIO U JASENOVCU! Milanović je prišao da položi CVET za žrtve, a onda je nastala DRAMA

Pogledajte spornu objavu:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter