Izvor: 24 sedam
06.09.2024 u 12:40
0

UBISTVO I SAMOUBISTVO: Muškarac presudio ženi, pa sebi, iza svega se krije višemesečna agonija

Sačekao žrtvu ispred lifta

Dva mrtva tela epilog su jučerašnje tragedije u kojoj je muškarac ubio ženu, a potom i sebe. Podsetimo, oko 15 časova u Novom Zagrebu pronađen je leš 60-godišnje ženske osobe, a u automobilu u blizini zgrade i beživotno telo 71-godišnjeg muškarca.

Naime, on je sačekao žrtvu ispred lifta i na mestu je ubio jednim hicem iz vatrenog oružja, a nakon toga je ušao u automobil i upucao sebe u glavu.

Ubijena žena je V. B. (60) koja je živela u zgradi, a muškarac koji je presudio sebi je J. B. (71) iz Velikog Trgovišta. Policija tek treba da utvrdi šta je bio motiv ovog dvostrukog ubistva.

Komšije ovog nemilog događaja ispričale su da je žrtva V. B. bila u kratkoj vezi sa 71-godišnjim muškarcem, međutim, nakon što su raskinuli on je povčeo da je uhodi i maltretira.

– Već neko vreme nisam videla tog čoveka, niti sam nju pitala jer nije pristojno. Ona je bila divna osoba, ali kao da je proteklih meseci živela u patnji, delovala je tužno – rekla je jedna komšinica.

Zadnje nedelje avgusta, nesrećna žena nije više mogla da izaće na kraj sa njim, zbog čega ga je prijavila policiji.

Zagrebačka policija ga je odmah uhapsila, a tužilaštvo je predložilo da bude u istražnom zatvoru.

Međutim, sud je odlučio, najverovatnije zbog njegovih godina, da će zabrana prilaska biti dovoljna, ali očigledno nije bila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar