Izvor: Kurir
08.09.2024 u 08:09
0

KIRJOS NE PRESTAJE SA PROVOCIRANJEM SINERA: Pala nova brutalna provokacija na društvenim mrežama!

Pred finale US opena kontroverzni Australijanac Nik Kirjos još jednom je "pecnuo" Janika Sinera zbog doping skandala u kom se nedavno našao Italijan.

Doping afera Janika Sinera nedeljama unazad je glavna tema u svetu sporta.

ŠOKANTNA ODLUKA: Janik Siner se povukao pred finale US opena!

Nedavno je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je mladi italijanski teniser u martu dva puta pao na doping testu. Skandalozna vest skrivala se u strogoj tajnosti mesecima, a onda se samo pojavilo saopštenje da je na turniru u Indijan Velsu dva puta bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu kolstebol i da nije kriv.

Sinerov trener je dao objašnjenje u koje je malo ko poverovao. Za propust su optužili fizioterapeuta Džakoma Naldija i člana tima Umberta Ferera. Tvrdili su da je Naldi posekao prst na skalpel i da mu je Ferera dao sprej koji sadrži kostebol. Njihovo objašnjenje je da je steroid dospeo u organizam Sinera preko kože – preneo ga je Naldi dok ga je masirao.

Nik Kirjos nije poverovao u ovu priču, pa koristi svaku moguću priliku da javno „oplete“ po Italijanu zbog doping skandala:

Sada je na svojoj stranici na društvenoj mreži X objavio anketu o tome koji će teniser pobediti u odlučujućem meču u nedelju u Njujorku – Siner ili 12. igrač sveta Tejlor Fric. I ništa tu ne bi bilo sporno da pored Sinerovog imena nije stavio neobične emotikone, koji jasno aludiraju na skandal.

Uz Fricovo prezime stavio je vatru, orla i američku zastavu, dok je pored Sinerovog italijanska zastava, krema i rukavice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter