Izvor: Kurir
08.09.2024 u 11:58
0

ŠARAPOVA I ĐOKOVIĆ SU MI ODUVEK BILI IDOLI: Nastupa za Veliku Britaniju, a ponosna na svoje srpsko poreklo!

Mika je novo tenisko čudo...

Mlada britanska teniserka srpskog porekla, Mika Stojsavljević (14), postala je šampionka US opena u juniorskoj konkurenciji.

NAVIJAČI NAGETSA MOGU DA ODAHNU: Nikola Jokić će zbog ovoga biti oduševljen

Supertalentovana devočica iz Londona u velikom finalu savladala je Vakanu Sonobe iz Japana sa 6:4, 6:4 i tako ostvarila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

Inače, Mika Stojsavljević rođena je u braku Srbina iz Velike Popine (mesto u Hrvatskoj) i Poljakinje, ali je ceo život provela u Londonu. Tamo joj je i danas rezidencija, a u glavnom gradu Engleske najčešće trenira za velike turnire koji joj se nalaze u kalendaru. Rođena je 2008. godine, pa i naredne sezone može da igra juniorske turnire.

Nastupa za Veliku Britaniju, ali ne krije da je ponosna na svoje srpsko poreklo, a uzori su joj Marija Šarapova i Novak Đoković.

„Marija Šarapova i Novak Đoković su oduvek bili moji idoli. Marija me je osvojila svojim stilom igre i načinom na koji se ponašala na terenu. Inspirativna mi je bila i oduvek sam se ugledala na nju. Onda Đoković, ja sam ‘pola’ Srpkinja, cela moja porodica ga voli“, otkrila je Mika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar