Izvor: Alo
08.09.2024 u 14:17
0

OSVOJIO JE SVE U OVOM SPORTU: Amerikanac šokirao rečima o Đokoviću

Iznenadio sve ovim što je rekao Novaku Đokoviću

Bivši američki teniser koji je početkom ove godine nadrljao zbog „dila“ sa kladionicom, Džejms Blejk, govorio je o Novaku Đokoviću i svojim rečima šokirao je čitav teniski svet.

ŠARAPOVA I ĐOKOVIĆ SU MI ODUVEK BILI IDOLI: Nastupa za Veliku Britaniju, a ponosna na svoje srpsko poreklo!

Posle sezone u kojoj je Đoković stigao samo do jednog uspeha – zlata na Olimpijskim igrama u Parizu, stručnjaci su već počeli da ga otpisuju i daju mu sve manje šansi da i dalje dominira, ali Blejk smatra drugačije.

– Sve zavisi od Novaka. Fizički je i dalje besprekoran, pitanje je samo da li želi. Uspeo je, osvojio je sve u ovom sportu. Još ima vatre u njemu svakog jutra kad ustane iz kreveta. Ako to bude želeo, biće kandidat za osvajanje grend slem titula i sa 40 godina – istakao je Blejk.

Podsetimo, u februaru ove godine Džejms Blejk zaradio je veliku kaznu zbog „dila“ sa kladionicom.

Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA) kaznila je bivšeg američkog igrača i aktuelnog direktora turnira u Majamiju Džejmsa Blejka sa 56.250 dolara zbog komercijalnog ugovora sa kompanijom za sportsko klađenje.

ITIA je navele da je bivši četvrti teniser sveta u potpunosti sarađivao tokom istrage i da nije negirao optužbe u vezi sa kršenjem pravila sponzorstva sa kompanijama za sportsko klađenje.

Direktor turnira iz serije 1000 u Majamiju, pored kazne od 56.250 dolara, jođ gore će proći ako sličan prekršaj ponovi i tada će se suočiti sa kaznom od 131.250 dolara i osamnestomesečnom suspenzijom.

Teniski antikorupcijski program (TACP) zabranjuje favorizovanje, podsticanje i promovisanje klađenja, dodala je ITIA u saopštenju za javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter