Izvor: 24sedam
09.09.2024 u 07:30
0

NADAL BATALIO TENIS: Veliki je ljubitelj ovog sporta

Nekada najbolji teniser planete, Rafael Nadal, posle velikih problema sa povredama, rešio je da malo odmori od tenisa.

Nekada najbolji teniser planete, Rafael Nadal, posle velikih problema sa povredama, rešio je da malo odmori od tenisa.

OGLASIO SE NOVAK: Čestitao je Sineru na tituli

Pod velikim je upitnikom karijera Španca koji se već godinama bori kako bi odigrao još neki turnir, a snage i energije pronalazi u odmoru sa porodicom i nekim novim aktivnostima.

Poznato je da je veliki ljubitelj golfa, pa je učešće na US openu zamenio za nastup na golf turniru i to na svojoj Majorci.

Nadal se nadmetao u konkurenciji od 74 golfera, a kako je u njegovom karakteru zacrtana borba do samog kraja i pobede, i ovde je došao do trofeja.

Ipak, ne ostaje mu previše vremena da uživa na ostrvu, čeka ga povratak na teren, i to u egzibicionom Lejver kupu. Turnir će se igrati u Berlinu od 20. do 22. septembra, a prema nekim navodima, ideja je da se tada oprosti od tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter