Izvor: Alo
09.09.2024 u 10:50
0

VRŠAC JE I TVOJ I MOJ: Sin Rade Đuričin poslao poslednju poruku majci

Sin Rade Đuričin je dugo živeo u Americi a kao filmski snimatelj radio je na nekim od najvećih domaćih filmova

Legendarna glumica Rada Đuričin preminula je 4. septembra, a sahranjena je 9. septembra u rodnom Vršcu.

PEVAČICA IZNELA DUGO ČUVANU TAJNU U VEZI S ROKEROM: Ova pevačica bila je najveća ljubav Bore Čorbe

Sin slavne glumice Radan Popović oprostio od majke, najpre na malom događaju „Poslednji pozdrav Radi“ u Narodnom pozorištu „Sterija“ gde su se prisutni upisivali u knjigu žalosti, a on je na jednoj stranici zalepio sliku svoje majke iz mlađih dana i napisao:

– Mamice moja najmilija, voooolim te! Pokušavam da te volim više od Vršca, ali to je tako teško. Vršac je i tvoj i moj.

Inače sin Rade Đuričin je dugo živeo u Americi a kao filmski snimatelj radio je na nekim od najvećih domaćih filmova poput „Crni bombarder“, „Balkanska pravila“ i „Sjaj u očima“.

Ipak život ga je nedavno ponovo doveo na naše prostore, a najnoviji povod je bilo snimanje serije „Tajkun“ koja je doživela veliki uspeh, a potom i druga sezona serije „Besa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter