Izvor: Kurir
09.09.2024 u 12:53
0

DADILJA NAPUSTILA ZGRADU PALATE PRAVDA: Napeto na suđenju Kecmanovićima

U Višem sudu u Beogradu danas je ročište Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, majki i ocu dečaka koji je 3.maja prošle godine ubio devet svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja.

Upravo je pauza na suđenju. Prvo je svedočila ranjena nastavnica Tatjana Stevanović, a zatim i dadilja, u sudnici je bilo napeto.

PROVODILA JE DOSTA VREMENA U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI: Detalji zločina u Nišu

– Previše drskosti za zločin koji se dogodio – rekao je izvor i dodao da je na suđenju dadilja pričala o dečaku koji je počinio zločin prošlog maja.

– Pričala je da je dečak ubica bio dobar dečak i da nikada nije primetila ništa neobično kod njega.

Nakon svedočenja dadilja je napustila zgradu Palate pravde.

Posle pauze očekuje se svedočenje DNK veštaka, inače Miljana Kecmanović, majka dečaka optužena jer je njen DNK pronađen na jednoj čauri u učionici gde je njen sin počinio masakr.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter