Izvor:
09.09.2024 u 15:16
0

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ZA VIKEND IMALA PUNE RUKE POSLA: Vozač (60) vozio sa 3,20 promila alkohola u krvi

Takođe, policija u Subotici zadržala je muškarca koji je vozeći sa 2,33 promila alkohola u krvi izazvao nezgodu

Saobraćajna policija je proteklog vikenda iz saobraćaja isključila nekoliko vozača koji su upravljali motornim vozilom pod dejstvom alkohola na teritoriji Subotice, Zrenjanina i Vranja, od kojih je muškarac star 60 godina vozio automobil s 3,20 i 25-godišnji mladić sa 3,17 promila alkohola u organizmu.

Policija u Subotici zadržala je muškarca koji je vozeći sa 2,33 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nezgodu.

Kako navodi subotička PU, vozač „opela“ sinoć je izgubio kontrolu nad volanom i udario u banderu, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Tokom vikenda otkriveno 70 prekršaja

Zrenjaninska PU je ovog vikenda otkrila i sankcionisala ukupno 70 prekršaja i iz saobraćaja isključila 13 vozača pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan vozač star 60 godina vozio sa 3,20 promila alkohola u organizmu i muškarca starog 63 godina koji je upravljao vozilom sa 2,12 promila alkohola u krvi.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, dok će protiv svih ostalih vozača koji su učinili saobraćajne prekršaje biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija u Vranju isključila je iz saobraćaja dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan imao 3,17 promila alkohola u krvi.

Kako je precizirala vranjska PU, zaustavljeni mladić star 25 godina je vozio u Surdulici sa 3,17 promila alkohola u organizmu, a muškarac star 41 godinu vozio je kamion u Vladičinom Hanu sa 2,01 promil alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter