Izvor: 24 sedam
09.09.2024 u 15:22
0

INCIDENT NA GRANIČNOM PRELAZU ŠPILJANI: Mladić se zaleteo i probio rampu bez zaustavljanja

Tokom bega pukla mu je guma i morao je stati, tada ga je policija savladala - kaže za RINU jedan od izvora upoznat sa slučajem

Na graničnom prelazu Špiljani, između Srbije i Crne Gore, došlo je do teškog incidenta koji je izazvao mladić M.J. (23) iz Bačke Topole.

Naime, prema rečima očevidaca, on je sa vozilom „hjundai“ bez registarskih oznaka bez zaustavljanja probio rampu i prešao preko graničnog prelaza.

– Mladić se potom u međuzonu naglo okrenuo, i opet bez zaustavljanja proleteo kroz prelaz Špiljani. Policija je krenula za njim, a on je nastavio da beži. Tokom bega pukla mu je guma i morao je stati, tada ga je policija savladala – kaže za RINU jedan od izvora upoznat sa slučajem.

M.J. biće zakonski procesuiran, a lokalni mediji su objavili da je mladić M.J. želeo otići na Kosovo i tamo izazvati kako tvrde incident, ali da je pogrešio granični prelaz.

Takođe, dodaju da je bio pod dejstvom alkohola i droge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter