Izvor: Alo
10.09.2024 u 09:09
0

KRITIČNA SITUACIJA ZA ĐOKOVIĆA: Teniser broj jedan u svetu ostaje bez rekorda

Kakva se revolucija sprema u svetskom tenisu

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković mogao bi da ostane bez jednog rekorda.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD SINERA: Ovim odgovorom izdao Novaka Đokovića

Srbin je jedini ko je uspeo da kompletira sve masters titule, ali će po svemu sudeći, osvajanje „Zlatnog mastersa“ 2018. godine biti upitno. Naime ljudi iz Saudijske Arabije veoma blizu su dogovora za organizovanje novog mastersa od 2027. godine.

Kako prenosi Danijel Kaplan, pouzdani teniski novinar, ATP je u pregovorima sa Arapima i kako navodi odluka bi mogla biti poznata u narednih mesec dana.

 

Inače, za sada na ATP turu postoji devet turnira kategorije 1000, dok bi takmičenje u Saudijskoj Arabiji postalo deseti teniski masters.

I ukoliko se njihov plan ostvari, Novak bi ponovo morao da osvoji i ovaj turnir kako bi vratio naziv jedinog čoveka koji je osvojio sve masters titule, ali s obzirom na godine Srbina deluje kao nemoguća misija.

Podsetimo, Đoković će u oktobru nastupiti u Saudijskoj Arabiji na „Slemu šest kraljeva“, te je odavno jasno da će Arapi uspeti da se probiju i na tenisko tržište.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter