Izvor: Kurir
10.09.2024 u 09:52
0

ĐOGANIJEVA ĆERKA ZGRĆE PARE OPASNO: Pokrenula biznis i postala hit u gradu

Đoganijevi baš imaju žicu za biznis. Posle Silvije, sad i Manuela, mlađa ćerka Đoleta Đoganija i Slađane Delibašić, zgrće novac, ali u ugostiteljstvu.

Naime, Denser Đole Đogani ima četvoro dece, iz braka sa Slađom Delibašić dobio dve ćerke Silviju i Manuelu, dok sa Vesnom ima ćerku Lauru i sina Adriana. Đoletova prva ćerka Silvija je pokušala da krene njegovim stopama i ušla je u muzičke vode, pa je čak snimila i nekoliko pesama, ali se onda povukla sa estrade. Sada je zaposlena u svojoj struci i radi kao vaspitačica u privatnom vrtiću koji je otvorila njena majka Slađa.

NA NJEGOVE PESME NE MOŽEŠ DA OSTANEŠ RAVNODUŠAN: Njegova smrt ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni

Druga ćerka koju je Đole dobio u braku sa Slađom, Marinela je takođe krenula u muzičke vode pa je tako nastupala i u „X faktoru“ kao takmičarka, ali se nakon toga i ona povukla sa estrade i iz medija. Marinela je upisala Fakultet za fizičku kulturu i menadžment i diplomirala, a sada je navodno otvorila svoj biznis koji je postao hit u gradu.

Naime, sudeći po društvenim mrežama, Manuela je otišla u ugostiteljske vode i otvorila prvu kafeteriju gde se kafa služi u krofni. Sudeći po društvenim mrežama, mušterije su prezadovoljne i hvale uslugu i ukuse. Sem što se nudi sve vrste kafe u korfni, uveli su i sladoled u krofni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter