Izvor: Alo
10.09.2024 u 13:52
0

SINER IZBEGAO VELIKU KAZNU: Janik Siner oslobođen svih optužbi za doping aferu!

Italijan saznao konačnu odluku

Svetska antidoping agencija (WADA) odlučila je da ne uloži žalbu Sudu za sportsku artbitražu (CAS) u Lozani na presudu Janiku Sineru u slučaju doping skandala.

ANEGDOTE IZ KOŠARKAŠKOG ŽIVOTA SVETISLAVA PEŠIĆA: Kako je Kari savetovao Gvardiolu?

Podsetimo, Italijan je u martu dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu klostebol, ali ipak nije sankcionisan zbog toga i nastavio je da se takmiči na turnirima.

Samo dan nakon osvajanja US opena, prvi teniser sveta je morao da strepi jer su WADA, pa tako i Italijanska antidoping agencija (NADA), mogle da ulože žalbu na odluku Međunarodne teniske agencije za integritet ITIA.

 

Ipak, obe organizacije su odlučile da to ne urade, potvrđeno je italijanskom listu „Korijere dela Sera“.

Time je izbegao veliku kaznu koja je mogla da ima katastrofalne posledice po njegovu karijeru i svi rezultati postignuti od marta ove godine će ostati u njegovom vlasništvu.

Da je odluka bila suprotna, suspenzija bi važila od trenutka kada je kontaminacija utvrđena, odnosno Indijan Velsa, posle čega bi mu svi ostvareni rezultati bili oduzeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter