Izvor: Fonet
10.09.2024 u 19:46
0

FILADELFIJA SE PRIPREMA ZA DEBATU TRAMPA I KAMALE: Dižu se barikade zbog protesta, ali i spremaju zabave u lokalima

Filadelfija, mesto rođenja američke nezavisnosti, grad "bratske ljubavi" i filmskog junaka Rokija Balboe, sprema se za proteste, ali i za zabave u lokalima u kojima će se večeras gledati televizijska debata predsedničkih kandidata Kamale Haris i Donalda Trampa, prenosi Glas Amerike.

Dvoje političara, koji se nikada nisu sreli uživo, vodiće debatu koja počinje u 21 sat po lokalnom vremenu, i traje 90 minuta, a domaćin je televizija Ej-Bi-Si njuz.

Policija je sprema za proteste, pošto propalestinske grupe, ogorčene zbog podrške Kamale Haris Izraelu, planiraju demonstracije.

Barikade su podignute oko Nacionalnog centra za ustav, mesta gde se održava debata, pa građanima nije dozvoljen pristup istorijskoj lokaciji gde se nalaze Zvono slobode i Hol nezavisnosti, gde je potpisan američki ustav.

Za to vreme, u nekoliko gradskih barova i univerziteta planiraju se žurke na kojima će se grupno gledati debata.

Najviši zvaničnici Demokratske partije će se okupiti u jednom hotelu da zajedno gledaju debatu, a očekuje se da će im se posle TV duela pridružiti Kamala Haris, dok Trampovi planovi posle debate još nisu poznati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter