Izvor: blic
11.09.2024 u 19:16
0

PIJAN TUKAO ŽENU PRED NJENOM MAJKOM: Nasilje u agenciji za knjigovodstvo u Zemunu

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je okrivljenom S.N. (43) meru pritvora u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Njemu se stavlja na teret da je pod dejstvom alkohola, u prostorijama knjigovodstvene agencije u Zemunu, verbalno i fizički napao svoju suprugu u prisustvu njene majke i klijenta koji se nalazio u agenciji, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na čiji predlog je sud odredio pritvor.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela.

Sud je okrivljenom izrekao meru pritvora, imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti krivično delo i uticati na oštećenu i svedoke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter