Izvor: 021
12.09.2024 u 10:08
0

PREVARANTKINJA SA KUPUJEM PRODAJEM: Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.

Optužnim predlogom ona se tereti za krivično delo prevara, saopšteno je iz tog tužilaštva.
Tužilac je predložio sudu da okrivljenu osudi na kaznu zatvora u trajanju od godinu i šest meseci i da joj izrekne novčanu kaznu od 100.000 dinara.
Sumnja se da je oštećeni 25. januara prošle godine preko sajta „Kupujem-prodajem“ stupio u kontakt sa NN koja je prodavala mobilni telefon marke „Apple“, tip „iPhone 12 Pro max“, sa kojom je dogovorio kupovinu telefona za 50.000 dinara.
Međutim kada mu je pošiljka koju je platio 52.105 dinara stigla i kada ju je otvorio, u paketu su se nalazile dve jabuke.
Oštećeni je više puta pokušao da stupi u kontakt sa prodavačicom, ali mu se niko nije javljao, ni odgovarao na poruke.
O.K. je označena kao pošiljalac paketa.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter