Izvor: 24SEDAM
12.09.2024 u 19:38
0

DARKO FILIPOVIĆ SE ZBOG OVOG KOLEGE JAKO NALJUTIO: „Prebledeo je i počeo da viče!“

Bio je jako uzrujan!

Stevan Anđelković, pevač koji je stekao veliku popularnost tokom prve sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, nedavno je podelio zanimljivu priču iz svog života koja se dogodila tokom njegovih početničkih dana u muzičkoj industriji.

OGLASILA SE SANDRA AFRIKA: „To veče je bilo prelepo!“

Prema njegovim rečima, jedna avantura sa kolegom Darkom Filipovićem ostala je u njegovom pamćenju kao neobičan trenutak koji je ispunjen humorom.

Kao najmlađi i najrasejaniji član prve postave „Zvezda Granda“, Stevan Anđelković je bio poznat po svojoj sklonosti ka nespretnošću, što je postalo očigledno tokom jedne od njihovih velikih turneja. Tokom američke turneje, koja se završila povratkom iz Čikaga u Beograd sa presedanjem u Parizu, Stevan je doživeo nezaboravnu situaciju sa svojim kolegom Darkom Filipovićem.

Kako Stevan objašnjava, tokom putovanja Darko Filipović ga je zamolio da mu pomogne i unese jednu torbicu u avion. Stevan, koji je inače poznat po svojoj rasejanosti, pristao je da pomogne. Nakon što su stigli u Pariz i žurili da presednu za Beograd, Stevan je shvatio da je zaboravio Darkovu torbicu u prethodnom avionu.

– Kada smo stigli u Beograd, Darko me je upitao gde je njegova torbica. Tek tada sam shvatio da sam je ostavio u avionu i rekao mu: ‘Joj, ja sam je zaboravio!’“, prisetio se Stevan.

Darko je prvo pomislio da se Stevan šali, ali ubrzo je postao vidno uzrujan kada je shvatio da je torbica zaista izgubljena. Stevan je, u svom karakterističnom stilu, odgovorio: „Pa, nisam ti ja kriv što si dao torbicu meni, kad već znaš kakav sam!“

Na sreću, nakon što su stigli u Beograd, Darko je kontaktirao aerodrom u Parizu, gde su pronašli torbicu i poslali je nazad.

– Na kraju, sve se dobro završilo – dodaje Stevan uz osmeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter