Izvor: Alo
14.09.2024 u 10:47
0

ALKARAZ PRIZNAO DA SE FOLIRA: Ceo svet u šoku

Španac otkrio veliku tajnu.

Bila je doping afera Janika Sinera koja je uzdrmala teniski svet. Ništa manje ni priznanje Karlosa Alkaraza da se povremeno – folira!

Čitav svet je u šoku zbog reči trećeg tenisera sveta koji je istakao da se tokom mečeva često lažno smeje.

– Ponekad se na terenu smejem na silu. Istina je da ima situacija kada se smejem jer sam sebe nateram na to iako se ne osećam tako. I ponekad to funkcioniše i pomogne mi da igram bolje. Promeni se dinamika i zaista od tog trenutka počnem više da uživam na terenu. Ali nije uvek tako, ponekad nema pomoći.

Ističe Alkaraz i da mu na US Openu taktika foliranja nije pomogla preterano.

– Na US Openu sam se više puta smejao na silu ali nije bilo klika. Nije bilo promene.

Pokušao je osvajač četiri grend slem titule da uporedi igranje na Dejvis kupu i Olimpijskim igrama.

– Igranje u Dejvis kupu i na Olimpijskim igrama je potpuno drugačije. I na OI imaš osećaj da igraš za svoju zemlju, ali je to bliže učešću na individualnom turniru. U Parizu nisam mogao da idem na teren i navijam za španske sportiste a ovde smo svi zajedno i podržavamo jedni druge – zaključio je Alkaraz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter