Izvor: Kurir
14.09.2024 u 22:23
0

JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA MANEKENKE: Muž joj odrubio glavu a zatim…

Objavljeni su detalji izveštaja obdukcije finalistkinje za Mis Švajcarske Kristine Joksimović (38), koju je suprug Tomas (41) zadavio i zatim potpuno masakrirao njeno telo u pokušaju prikrivanja dokaza ubistva, ekskluzivno prenosi "Dejli Mejl".

Telo manekenke pronađeno je u februaru u Biningenu, blizu Bazela u Švajcarskoj. Istragom je zaključeno da postoje „konkretne indikacije mentalne bolesti“ u pozadini uznemirujućeg slučaja.

JEZIVA SCENA U PORODILIŠTU U PROKUPLJU: Otac protiv lekara iz Prokuplja podneo prijavu!

Sudski dokumenti do kojih je došao „Dejli Mejl“, navode da je uzrok smrti davljenje, ali imala je i tragove povreda tupim predmetom. Primećene su posekotine na obrazu, ispod obrve i nosa, uz nekoliko modrica na nogama, lopaticama i potiljku. Deo kose bio joj je iščupan.

Nakon smrti, navodi britanski tabloid, odrubio joj je glavu i raskomadao telo iznad posude ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama. Zglobove kukova, nadlaktica, podlaktica i desne potkolenice je izbio iz ležišta i istrgnuo ih. Takođe je „pažljivo uklonio“ Kristininu matericu, piše tabloid, koja je bila jedini izrezani organ. Sud veruje da se radi o „namernom sakaćenju ili ritualizaciji degradacije tela“, što ukazuje da Tomas ima mentalni poremećaj.

Neke delove tela potom je stavio u blender, dok je druge pokušao da otopi u hemikalijama. Istraga je otkrila da je gledao „jutjub“ videe dok joj je masakrirao telo. Medicinski veštaci u nalazu obdukcije pretpostavljaju da je sve navedeno činio kako bi uništio dokaze o zločinu.

Tomas je prvo tvrdio da je suprugu pronašao mrtvu u porodičnoj kući, a onda se predomislio i rekao da ju je zadavio u samoodbrani jer ga je iznenada napala nožem nakon „pozitivnog razgovora“. Telo je, tvrdi on, masakrirao „u panici“.

Sud kaže da je izveštaj obdukcije potpuno suprotan njegovim tvrdnjama o samoodbrani i reakciji kroz paniku, navodeći da se radilo o „planiranom pristupu“, jer se nekoliko sati pokušavao rešiti tela i manipulisati tragovima zločina“.

Dodaju da njegovo ponašanje na dan ubistva ukazuje da se radi o izrazito nasilnom pojedincu, naročito prema svojim životnim partnerkama, ponekad i sa sadističko-sociopatskim crtama.

Kristina je bila rođena u Biningenu, ali je srpskih korena i prešla je iz manekenstva u trenera modnih pista. Trenirala je kandidatkinje za Mis Švajcarske da krenu njenim stopama.

Jednom je pobedila na izboru za Mis severozapadne Švajcarske i postala finalistkinja nacionalnog takmičenja 2008. godine. Iste godine osnovala je agenciju za treniranje i savetovanje ambicioznih modela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter