Izvor: TANJUG
15.09.2024 u 13:41
0

VEĆA PODRŠKA TRAMPOVOM EKONOMSKOM PLANU OD HARISOVE: Pokazuje danas objavljena anketa

Veći broj američkih birača podržava ekonomske planove i poreska rešenja republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa u odnosu na fiskalne nacrte njegove demokratske rivalke Kamale Haris,

VAŠINGTON – Veći broj američkih birača podržava ekonomske planove i poreska rešenja republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa u odnosu na fiskalne nacrte njegove demokratske rivalke Kamale Haris, pokazala je danas objavljena anketa Rojters/Ipsos.

KATAKLIZMIČNE POPLAVE U AUSTRIJI: Izvlače ljude iz bujice, upaljen alarm za katastrofu (VIDEO)

Bivši republikanski predsednik i njegova demokratska protivnica obećali su da će nastaviti sa smanjenjem poreza ako pobede na izborima 5. novembra, a birači smatraju da su veće šanse da će Tramp smanjiti dug od 35 biliona dolara, iako nezavisni ekonomski prognostičari kažu da bi njegovi predlozi imali suprotan efekat, piše Rojters.

Anketa je pokazala da 37 odsto američkih birača smatra da je više verovatno da će se Tramp fokusirati na smanjenje javnog duga, u poređenju sa 30 odsto onih koji isto smatraju za Haris.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter