Izvor: Alo
17.09.2024 u 12:51
0

OTAC GA JE NAPUSTIO KADA JE IMAO 14. GODINA: Rob je inspirisan da svoj kanal koristi kako bi pomogao mladima koji nemaju roditeljsku podršku

Da, YouTube kanal "Dad, how do I" postao je prava senzacija zbog svoje jednostavne i dirljive misije

Iza njega stoji Rob Keni, čovek koji je privukao pažnju miliona ljudi širom sveta pružajući praktične savete o svakodnevnim veštinama.

OVO SU ČETIRI LOKACIJE KOJE AUTOMATSKI DETEKTUJU PREKORAČENJE BRZINE: Evo gde se nalaze da ne biste platili velike kazne

Na kanalu možete pronaći video snimke o tome kako se vezuje kravata, popravlja bicikl ili otpušava kanalizacija – osnovne životne veštine koje deca obično uče od roditelja.

Međutim, iza ovih video snimaka krije se emotivna priča. Roba je otac napustio kada je imao samo 14 godina, a majka zbog problema s alkoholom nije mogla da se brine o njemu.

Odrastao je uz starijeg brata, i u tom periodu je obećao sebi da će, kada postane roditelj, svojoj deci pružiti ljubav i podršku kakvu nije imao.

 

@therealdadhowdoi How to Tie a Tie 👔 #dadhowdoi #robkenney #internetdad #howtotieatie #dad #dads #daddy #dadsoftiktok #tieatie ♬ original sound – Dad, How Do I?

Sada, kao otac dvoje dece, Rob je inspirisan da svoj kanal koristi kako bi pomogao mladima koji nemaju roditeljsku podršku, pružajući korisne savete, ali i emotivnu podršku.

Zajednica ga je prozvala „internet tata“, jer mnogi u njegovom toplom i smirenom tonu pronalaze utehu.

Kanal je posebno dobio na značaju tokom pandemije, kada su mnogi tražili praktične savete i emocionalnu podršku u teškim vremenima.

Osim tehničkih saveta, Rob deli i životne lekcije i motivacione poruke, podsećajući ljude da je roditeljstvo mnogo više od popravljanja stvari – ono podrazumeva deljenje ljubavi i pažnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter