Izvor: 24SEDAM
17.09.2024 u 17:14
0

TRAGEDIJA NA FUDBALSKOM TERENU: Dečaka (15) šutirali do smrti dok je ležao na terenu! (VIDEO)

Trener Nasionala objasnio šta se dešavalo na terenu tokom duela sa ekipom Bokuerona

Gde je nestao sport? Gde je nestala pamet kada se ovakve stvari događaju na jednoj fudbalskoj utakmici?

I to utakmici dečaka koji još nisu ljudski ni zakoračili u život. Mladi igrač paragvajskog Nasionala Ismael Domingez (15) preminuo je od posledica udaraca koje je zadobio tokom masovne tuče na terenu sa vršnjacima iz ekipe Bokueron FBC

Ubrzo nakon stravičnog događaja pojavio se i snimak tuče sa terena, a trener Nasionala Leonardo Vip pokušao je da objasni šta se dogodilo. Potvrdio je da je snimak autentičan, ali je naglasio da se na istom ne vidi trenutak kada je stradali dečak šutiran. Kako kaže Ismael je udaren s leđa, a sa udarcima je nastavljeno i dok je ležao na zemlji.

 

Brzo su reagovali medicinski timovi na samom terenu, borba za život tinejdžera nastavljena je u bolnici, ali nažalost nije bilo rezultata. Ugašen je jedan mladi život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter