Izvor: blic.zena
23.09.2024 u 11:30
0

HALE BERI IMA TELO BOGINJE: Fit liniju duguje najpopularnijoj dijeti na svetu

Kada neko pomene Hale Beri, verovatno se nećete prvo setiti uloge za koju je dobila Oskara, već ćete reći: "Ta žena izgleda kao milion dolara!".

Kada neko pomene Hale Beri, verovatno se nećete prvo setiti uloge za koju je dobila Oskara, već ćete reći: „Ta žena izgleda kao milion dolara!“. Izgleda kao sto miliona dolara, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je ovog avgusta napunila 58 godina.

Hale Beri, nekadašnja Bond devojka, zaustavlja rad srca gde god se pojavi, a tako je bilo i pre nekoliko večeri u Njujorku kada je očarala prisutne na premijeri filma „Never Let Go“. Nosila je kreaciju koja laska njenoj savršenoj silueti, a ono što nije nosila jeste – brushalter. Izgleda da joj nije ni potreban, i dalje sve stoji na svom mestu iako je na kraju šeste decenije.

Da ne zaboravimo da ima i dvoje dece, ali i dijabetes tipa 2 koji joj je dijagnostifikovan u ranim dvadesetim godinama.

Ako bacite pogled na njen Instagram profil, biće vam kristalno jasno zbog čega je Hale Beri jedna od najatraktivnijih holivudskih diva. Kad bi ušla u beauty trku sa mnogo mlađim koleginicama, verovatno bi bez problema pobedila. Zdrav život, redovni treninzi, uravnotežena ishrana – to je sastav njene formule za savršen izgled, a očigledno i za večnu mladost.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Kada se pre nekoliko godina pripremala za ulogu MMA borca, besomučno je vežbala, nije izlazila iz teretane. Pozavideli bi joj i olimpijci. U priču je uključila boks, koji inače redovno upražnjava jer joj pomaže da se oslobodi stresa i podigne samopouzdanje, istezanje koje joj služi kao priprema za teže vežbe kao što je dizanje tegova, potom trčanje, i na kraju jogu, za vraćanje tela u balans i smirivanje mišića posle naprezanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Dijeta Hale Beri

Poznata je i kao jedan od najglasnijih zagovornika keto dijete, jer joj je pomogla da dijabetes drži pod kontrolom. Preskače doručak, s čim se možda mnogi nutricionisti ne bi složili, a umesto njega pije sok od ceđenog limuna, zeleni smuti i bulletproof kafu (poznata i kao keto kafa, sveža kafa sa puterom i kokosovim uljem). Sledi trening, pa prvi obrok između 12 i 14 časova. Ručak se obično sastoji od piletine sa puno povrća, ili jaja, ili ribe.

Unos voća je smanjila, posebno onog koje sadrži dosta šećera. Poslednji obrok je oko osam ili devet sati, a nakon toga – post. Do sutrašnjeg ručka.

Pošto ima dijabetes, šećer je davno izbacila iz ishrane. To joj, kako je priznala, na početku nije bilo lako jer je bila zavisnica od slatkiša. No, zdravlje je važnije od požude. Odrekla se i namirnica koje sadrže ugljene hidrate, ne jede pirinač i hleb, ali im je našla alternativu. Pije mnogo vode i uzima aminokiseline, koje regenerišu mišiće.

Pored fizičkog zdravlja, zgodna glumica pažnju posvećuje i mentalnom. Kad poželi da oslobodi misli i da se opusti, povlači se u kutak predviđen za meditaciju, a to je obično na kraju dana, kako bi se „ponovo povezala sa sobom“ i pripremila svoj um i telo za nove izazove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter