Izvor: 24SEDAM
25.09.2024 u 10:40
0

ZLATNI RETRIVER SENZACIJA NA TIK-TOKU: Dok je gledao Pepu Prase, vlasnica napustila sobu samo na minut (VIDEO)

Ova slatka smešna priča će vam sigurno ulepšati dan

Na nedavno objavljenom snimku scena kao iz najzabavnijih porodičnih filmova odigrala se u dnevnoj sobi jedne kuće u Americi. Vlasnica je, naime ostavila tanjir s voćem u dnevnoj sobi dok je nakratko otišla do kupatila. Međutim, kad se vratila, imala je šta da vidi i usnimi.

Polovina pitaje je nestala! Glavni osumnjičeni, zlatni retriver, samo je sedeo na kauču, gledajući crtani film o Pepi Prase i pretvarao se da se ništa neobično nije dogodilo. Ali, tragovi pitaje oko njegovih usta na njušci bili su nepobitni dokaz da je nešto slatko upravo nestalo u njegovom stomaku.

@a_golden_fam #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #funnydogs #fyp ♬ Funny, quirky, prank, silly, idiotic, comedy, comical bassoon (Loop)(1484503) – Ponetto

 

Za manje od dve nedelje, video je postao viralan, privlačeći preko 8,9 miliona pregleda i skoro 8.000 komentara. Neke od reakcija bile su urnebesne, kao što su:

  • „Očigledno voli vlasnicu čim je pojeo samo pola, a pola joj ostavio“.
  • „Valjda vidite da je kriva Pepa Prase, a ne on“.
  • „Nemoguće je reći šta se stvarno dogodilo“.

Kada ljubimci kradu

Ovo nije usamljen slučaj. Ljubimci često pribegavaju sitnim krađama, bilo da se radi o komadu mesa sa stola, omiljenim čarapama, ili čak daljinskom upravljaču. Psi i mačke su po prirodi radoznali i vole da istražuju, a njihov nagon za hranom može ih često navesti da „zavire“ u naš tanjir. Osim toga, oni su vešti u korštenju momenata kada nismo prisutni ili jednostavno nismo dovoljno pažljivi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter