Izvor: 24sedam
26.09.2024 u 10:52
0

NOVAK RASPOLOŽEN U BEOGRADU: Trenira i šalje poljupce! (VIDEO)

Đoković u odličnom raspoloženju pred put u Kinu

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, ovog leta je napravio najveći rezultat u karijeri kada je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pariza. Nakon toga je vidno umoran eliminisan sa US opena, a zatim je odlučio da se odmori. Uživao je u Bugarskoj, dok se sada sprema za nastup na mastersu u Šangaju

BOMBA U SVETU FUDBALA: Lionel Mesi napušta Inter Majami!

Pomenuti turnir na programu je od 2. do 13. oktobra. Na Dalekom istoku Novak će pokušati da se vrati na pobednički kolosek. Za tako nešto Đoković se priprema u Srbiji, odnosno, na terenima na Košutnjaku.

Njega su usnimile kamere i snimak je brzo završio na društvenim mrežama, a Novak Đoković je bio očigledno u dobrom raspoloženju, pošto je tokom treninga slao i poljupce. Imao je i podršku navijača na ovom terenu, što ga i nije dekoncentrisalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter