Izvor: 24SEDAM
26.09.2024 u 13:50
0

DA LI ĆE JOKIĆ NASTAVITI DA IGRA ZA REPREZENTACIJU: Odlučio je konačno!

Najbolji košarkaš planete doneo konačnu odluku

Velike su šanse da Svetislav Pešić ostane selektor reprezentacije Srbije. Budući predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović već je obavio razgovore s legendarnim Karijem i postoji načelan plan da se nastavi uspešna priča sa iskusnim stručnjakom.

BOMBA U SVETU FUDBALA: Lionel Mesi napušta Inter Majami!

Veoma bitnu ulogu u razmišljanjima Svetislava imaju i igrači Srbije. Naime,  igrači su u internoj grupi koju imaju na jednoj od platformi rekli selektoru da ga žele uz sebe na predstojećem Evropskom prvenstvu i da on može da računa na njih.

Ovo praktično znaci da ćemo gledati Srbiju u najjačem sastavu – sa Bogdanovićem i Jokićem kao liderima. To nas dovodi u poziciju da možemo mnogo da očekujemo na Eurobasketu, koji se igra naredne godine u četiri države – na Kipru, u Finskoj, Poljskoj i Letoniji.

Orlovi sa svojim najvećim zvezdama sloviće za favorita broj 1 i tu nema dileme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter