Izvor: Happy tv
28.09.2024 u 21:09
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ubistvo vođe Hezbolaha Hasana Nasralaha

"Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

Naši gosti u studiju večeras bili su:

Mladen Obradović, Srbi za Ruse

Nebojša Matić , novinar i producent

Prof. Dr. Miloš Laban

Nebojša Matić je komentarisao ubistvo voće Hezbolaha i tako reći novu fazu Trećeg svetskog rata. Novi predsednik Irana je rekao da komanda za ovo ubistvo stiže iz Amerike, međutim naš sagovornik sumnja da je to došli iz Amerike obzirom da Amerikom trenutno niko ne komanduje.A duboka država je zauzeta izborima, tako da kako on kaže “ Nema pilota u avionu“ te on smatra da je Netanjahu iskoristio taj vakum.

Mladen Obradović govorio je da Netanjahu najviše odgovara sveopšti rat i da Iran odgovori najžešće moguće na ovo ubistvo da bi Izrael moga da odgovori istom merom, te da se SAD uvuku u sukob, pomažući Izraelu da vodi rat protiv Irana.

Miloš Laban uzimajući u obzir celu situaciju na Bliskom Istoku govorio je o pravljenju “ Velikog Izraela“ koju navodno odobravaju SAD. On smatra da se postoji velika jevrejska struja u dijaspori koja stoji iza pomoči Ukrajine i koja zapravo ne želi da rat stane. Izrael na sve načine pokušava da izazove Izrael i time zabode klin između Rusije i islamskih zemalja. Rusi ne žele da se sukob širi, niti žele da se previše mešaju u sukobe na Bliskom Istoku a Izrael konstantnim provokacijama Irana zapravo žele da uvuku Iran u sveopšti rat i time nateraju Rusiju da se opredeli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter