Izvor: Alo
30.09.2024 u 20:28
0

PRIJOVIĆKA GORI: Folk zvezda nastavlja da obara rekorde koncertima!

Aleksandra nastavlja da pravi haos širom regiona, a pre povlačenja iz javnosti i medija

Aleksandra Prijović nedavno je zakazala, četvrti po redu, koncert u Beogradskoj Areni, ali tu nije kraj.

VIŠE OD GODINU DANA SAM ZNAO DA JE BOLESNA: Boris Džonson izneo šok tvrdnje!

Prijovićka je odlučila da svoju turneju koja nosi naziv „Od istoka do zapada“, završi upravo u Beogradu, a sada je otkrila i da će pre glavnog grada Srbije još jednom posetiti i Zagreb, gde je zakazala šesti po redu koncert u zagrebačkoj Areni.

Koncert je zakazan za 25. novembar, a nema sumnje da će izazvati pravu buru u javnosti, budući da niko do sada nije rasprodao šest dvorana.

Aleksandra se nakon turneje povlači iz javnosti

Aleksandra Prijović trenutno živi svoj san koji je sanjala još kao devojčurak, a svoje trenutne realnosti i uspeha postane svesna tek kada izađe pred publiku.

– Svesna sam kad izađem pred publiku. Kad gledam i slušam bas ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam video materijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promenila, da jesam to bi bio za mene neuspeh.

Nakon koncerata, Aleksandra Prijović je otkrila svoj sledeći korak.

– Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Prijovićka: „Vreme je za bebu“

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već godinama, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar.

Ipak, pevačica sada kaže da je upravo sad možda došlo vreme da mališan dobije brata ili sestru i da se njihova porodica proširi.

– Da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter