Izvor: 24 sedam
07.10.2024 u 07:44
0

ZVEZDA DOČEKUJE BASKONIJU: Delije dođite, sa punom halom sve će biti lakše

Crveno-beli imaju šansu i za 2/2

Košarkaši Crvene zvezde će u sredu ugostiti Baskoniju u utakmici 2. kola nove sezone Evrolige. Utakmica će biti odigrana u „Beogradskoj areni“, sa početkom u 20 časova, a ulaznice će biti u prodaji od danas u podne.

– Prodaja će se obavljati preko klupskog tiketing partnera tikets.rs kao i online preko portala našeg tiketing partnera.

Crveno beli su odlično otvorili novu sezonu pobedom u Parizu, dođite i pružite podršku našem timu da nastavi u istom ritmu, a sa punom halom sve će biti mnogo lakše!

Klub će se do početka utakmice u sredu standardno oglasiti sa ostalim servisnim infromacijama vezanim za ovu utakmicu – navedeno je u saopštenju crveno-belih.

Možete i da pogledate i cene pojedinačnih ulaznica.

Kao što je rečeno, ekipa Janisa Sferopulosa je u uvodnom kolu slavila na gostovanju u Parizu, a ovaj meč dolazi posle meča AdmiralBet ABA lige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter