Izvor: ALO.SPORT
11.10.2024 u 20:15
0

ALEKSANDAR MITROVIĆ NIJE BIO NA RASPOLAGANJU PIKSIJU: Vratio se i dobio kapitensku traku

Evo šta je rekao Mitrović o spekulacijama

Aleksandar Mitrović nije bio na raspolaganju selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju za prethodne dve utakmice Lige nacija, ali je sada ponovo tu. Tako da će iskusni napadač biti jedna od glavnih uzdanica za sutrašnji meč sa Švajcarcima i za onaj u utorak, sa Špancima.

NOVAK GRABI KA TORINU: Sada je u dobroj poziciji

Na konferenciji na stadionu u Leskovcu, uz selektora bio je i Mitrović koji će biti i novi kapiten. Jedno od pitanja je bilo i vezano za prethodni nedolazak, pošto se spekulisalo i o bojkotu.

– Razumem da novine i televizija svašta pričaju, svašta se danas prodaje zbog klikova. Ne želim nikome da se pravdam, znam ko sam, šta sam, koliko sam dao sebe reprezentaciji, meni je bitno da selektor i navijači to znaju – kazao je Mitrović i napomenuo da je imao povredu koju je „vukao“ neko vreme.

– Napunio sam 30 godina, možete da vidite koliko sam okupljanja propustio, ne želim nikome da se pravdam, znam ko sam, šta sam, koliko sam dao reprezentaciji. Tu sam i hoću da pomognem ekipi i svi želimo da pobedimo sutra – rekao je napadač „Orlova“ i Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Pričao je i protivniku, tačnije da li je ovaj meč dodatni motiv za njega i ostatak tima, s obzirom na prethodne duele.

– Imamo iskustva sa Švajcarcima, i njima su se oprostili neki igrači. Utakmica kao i svaka druga, jako teška, imaju dobre pojedince i trenera, što su i pokazali i na Evropskom prvenstvu.

Bilo bi bi dobro da dobijemo utakmicu, a ako dođe i gol bilo bi perfektno. Najbitnije je da igramo dobro, ako igramo tako, mislim da će golovi doći.

Dodatno pitanje je i bilo da li je utakmica sa Španijom (u Beogradu bilo 0:0) recept za sve naredne.

– Bila je to taktički fenomenalna utakmica, možda je falilo malo sreće pa da pobedimo.Imali smo kompaktnu odbranu, a iz svake kontre smo bili opasni, visio je gol u vazduhu.

Takav meč nam daje podstrek za budućnost, svi su očekivali da primimo tri ili četiri gola, ali smo pokazali jednu sliku kako želimo da izgledamo u budućnosti.

Ta utakmica je podstrek i slika kako bi trebalo da igramo u narednom periodu – zaključio je Mitrović.

Utakmica je na programu sutra u 20.45

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter