Izvor: MAGAZIN.NOVOSTI
12.10.2024 u 15:30
0

LEGENDA SUROVO ISKRENA: Elton Džon je u novom dokumentarcu otvorio dušu

"Nije ostalo mnogo od mene"

Legendarni pevač u novom dokumentarcu „Never Too Late“ surovo iskreno priča o svom životu i smrti pa poručuje: „Ne znam koliko mi je još vremena ostalo“. Kaže da često razmišlja o svojoj smrtnosti, a poslednjih godina suočio se sa brojnim zdravstvenim problemima.

Elton Džon je nakon pada morao na operaciju oba kolena i desnog kuka, zbog čega je odložio oroštajnu turneju 2021. godine.

U jednoj sceni u filmu „Never Too Late“ Elton sedi u garderoberu tokom svoje poslednje turneje, gleda u svoje stvari i kaže: „Pitam se šta će se desiti sa ovim kada ja završim? Ovo je poslednji trenutak mog života. Ne znam koliko mi je vremena ostalo“, piše Mirror.

MIK DŽEGER (81) NEDAVNO DOBIO SINA A SADA I UNUKA: Slavni muzičar ima osmoro dece

Nastavlja: „O tome više razmišljaš kada dođeš u moje godine. Razmišljate o životu i smrti. Mislite:“Pa, sada samo želim da budem tamo gde hoću da budem“. Podećanja radi, muzička legenda ima 77 godina.

„Ne moram da radim nakon ovoga. Radiću, snimaću i priređivaću ​​radijske emisije, ali putovanja vam oduzimaju mnogo. Vrlo je naporno, navikao sam na to. Veteran sam u tome, ali ovde počinješ da razmišljaš o smrtnosti“.

Elton Džon koji ima armiju fanova širom sveta pa tako i u našoj zemlji, bio je nedavno na promociji filma u NJujorku gde je rekao: „Da budem iskren s vama, nije ostalo mnogo od mene. Nemam krajnike ni slepo crevo. Nemam prostatu. Nemam ni desni kuk, ni levo ni desno koleno. Zapravo, jedino što mi je ostalo je levi kuk. Ali ja sam još ovde i ne mogu da vam dovoljno zahvalim, vi ste me stvorili“.

Slavni Britanac bio je gost The Royal Festival Hall, zajedno sa suprugom Dejvidom Fernišom sa kojim ima dvojicu sinova i Demijanom Herlijem.

„Oni vole svog tatu pa žele da sam zauvek tu. Želim da budem zauvek tu. Želim da budem tu kada se venčavaju, dobijaju svoju decu, mislim da neću to dočekati, ali ko zna… Zato želim da najbolje iskoristim vreme dok sam tu. Naše zajedničko vreme je tako divno i tako dragoceno“.

Iza sebe ima brak sa Renatom Blauelom i ta veza je trajala od 1984. do 1988. Rođen je u Pineru u Britaniji pre 76 godina. Otac je dvojice sinova koje je dobio uz pomoć surogat majke. Dečaci imaju 11 i 13 godina. Dok je doživljavao veliku popularnost, na naplatu su stigle traume sa kojima se suočio u detinjstvu. Bio je svoj, posebana njegovi roditelji to nisu razumeli naročito pokojni otac koji ga nikada nije zagrlio što je pevača odvuklo u svet poroka – droge i alkohola o čemu je pričao 2015. kada je posetio studente Oksforda. LJubav sa Dejvidom promenila je njegov život, nakon što je postao otac, karijeru je podredio porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter