Izvor: NOVOSTI
12.10.2024 u 17:40
0

PONESTAJU RESURSI ZA POMOĆ UKRAJINI: Izjavio bivši predsednik Finske

Zapad se nije pripremio - izjavio je da sredstva Zapada namenjenih pomoći Ukrajini ponestaju.

-Zapad nije bio dobro pripremljen za sve ovo, rekao je Niniste za javni servis Finske.

RUSIJA PRIZNALA: Nuklearna petorka nikada nije prestala sa radom

On tvrdi i da je Rusija fokusirana na jačanje svoje vojne moći dok na Zapadu taj proces ide veoma sporo, a pogotovu kada je reč o proizvodnji naoružanja.

Govoreći o ulasku Ukrajine u NATO, Niniste je ocenio da bi to dovelo do eskalacije situacije i rezultiralo dugotrajnim tenzijama iako, kako je dodao, nije isključeno da bi to zaista i moglo da se desi.

Podsetimo, zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško izjavio je da izjave zapadnih političara o tome da je Ukrajini mesto u NATO služe da bi se održala uloga Kijeva u hibridnom ratu protiv Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter